Over mij

Foto Kathleen tiebos

“Ik kan onvoorwaardelijk naar je kijken en luisteren zodat je in en met vertrouwen jezelf beter leert kennen en het beste uit jezelf naar boven komt. Zodat je met mededogen en mildheid naar jezelf en de ander kunt kijken in een wereld van liefde in verbinding met jezelf en de ander.”

Na 30 jaar bij het OCMW te hebben gewerkt, een moeilijke periode in mijn leven en een burn-out besloot ik om de eerste stap naar verandering te zetten en te kiezen voor iets waar ik echt gelukkig van werd.

Het was altijd al erg duidelijk dat het psychisch welbevinden een grote passie van mij was en nog steeds is. Zo vond ik het bijvoorbeeld steeds boeiend om te kijken hoe mensen omgaan met uitdagingen die het leven met zich meebrengt. De interactie
tussen lichaam – geest enerzijds en het heden en verleden anderzijds, blijven mij steeds
opnieuw verbazen. Het was dan ook geen verrassing toen ik besloot om mijzelf in deze passie te gaan verdiepen.

Ik ging opnieuw studeren en behaalde zo mijn bachelor-diploma “Gezinswetenschappen” en voltooide daarnaast een ervaringsgerichte opleiding tot Counselor/ Coach bij Focus on Emotion.

Eindelijk had ik mijn passie gevonden. De zin om bij te blijven leren was bij deze ook meteen aangewakkerd. Naast mijn twee afgeronde opleidingen wilde ik mijn kennis blijven verruimen en volgde ik de volgende opleidingen:

Het is dankzij deze studies en het vinden van mijn echte passie dat ik mijn burn-out nu ook als mooi cadeau kan beschouwen.

Vandaag help ik jou dan ook graag verder als Counselor / Coach

Heb je nog vragen? Of wens je een afspraak? Aarzel dan zeker niet om me te contacteren.

kathleentiebos@hotmail.com
0494 62 30 31

© 2023 Coach Kathleen Tiebos